De omslagen van de Salamanderpockets

Salamander-cover
Ton Anbeek, Paul Hefting
De omslagen van de Salamanderpockets 1958-1996

Dit boekje is uitgegeven ter gelegenheid van de tentoonstelling “De omslagen van de Salamanderpockets 1958-1996” eind 2008 in de drukkerij van Lenoirschuring te Amstelveen.

Het bevat naast een uitvoerige inleiding, een compleet overzicht met de covers van alle 760 verschenen Salamanderpockets

Dit boekje is niet in de boekhandel verkrijgbaar. Gedrukte exemplaren worden, zolang de voorraad strekt, als relatiegeschenk uitgereikt. Aan belangstellenden wordt op verzoek een exemplaar toegezonden.

Lenoirschuring, Amstelveen, april 2009 / 358 pag. / afm. 20 x 12 cm / niet verkrijgbaar in de boekhandel / oplage 1500 ex.

Salamander-spread1Salamander-spread2

Related Posts with Thumbnails

2 Replies to “De omslagen van de Salamanderpockets”

  1. Ik verzamel Salamders. Graag zou ik indien mogelijk een gedrukt exemplaar van ” De omslagen van de Salamanderpockets” ontvangen. Is dat mogelijk en wat zijn de kosten?

  2. Beste Jaap, ik ben bang dat je alleen nog in het tweedehands circuit een exemplaar kunt vinden. Ik heb wel de link hierboven verbeterd, zodat je nu ipv Japanse vieze plaatjes weer de complete uitgave in pdf-vorm kunt bekijken/downloaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *