‘Iedereen is van ergens’ – Jooris Van Hulle bundelt 25 portretten van auteurs uit West-Vlaanderen

Jooris Van Hulle
Iedereen is van ergens
Vijfentwintig auteurs uit West-Vlaanderen

Uitgeverij Houtekiet, juni 2011

Paperback, 160 pagina’s, 22 x 15 cm
ISBN 9789089241801, verkoopprijs € 17,50

te koop bij bol.com

In Iedereen is van ergens bundelt Jooris van Hulle portretten van vijfentwintig auteurs die geboren werden in West-Vlaanderen of er woonden en belangrijk grensoverschrijdend werk publiceerden in de voorbije vijfentwintig jaar. Van Paul de Wispelaere tot Anne Provoost, van Gwy Mandelinck tot David Van Reybrouck, van Pieter Aspe tot Peter Verhelst, van Bart Moeyaert tot Luuk Gruwez: auteurs uit diverse literaire genres – proza, poëzie, jeugdliteratuur, toneel en essay – passeren de revue. Hun werk wordt kritisch geanalyseerd, een fragment nodigt uit tot verdere kennismaking.

Nele Van Canneyt maakte speciaal voor Iedereen is van ergens sprekende foto’s van de auteurs.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *