De paperbackeditie van het Verzameld werk van Willem Elsschot is weer leverbaar

Willem Elsschot
Willem Elsschot Verzameld werk

Uitgeverij Athenaeum-Polak & Van Gennep, april 2011

paperback, 847 pagina’s, 22 x 14 cm
ISBN 9789025363192, verkoopprijs € 24,95

te koop bij bol.com

In 2005 verscheen het Verzameld werk van Willem Elsschot in de in de eregalerij van de Gouden Reeks. De prachtige gebonden editie, in goudkleurige cassette, voorzien van illustraties van Peter van Hugten, werd alom geprezen. In 2007 werd een paperbackversie uitgebracht. Beide edities zijn al geruime tijd uitverkocht.

Elsschot is in Vlaanderen en Nederland altijd veel gelezen gebleven, maar zeker door de Elsschot herdenking 2007-2010 is de belangstelling voor zijn werk sterk toegenomen. Het besluit om nu een tweede druk uit te brengen van de softcover-editie zal dan ook voor velen een welkome mogelijkheid zijn om het verzameld werk aan te schaffen.

Recensie

 

 

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *