Blunder bij presentatie boek Gorgelrijmen

In Dordrecht werd gisteren, 13 mei 2011, het boek Gorgelrijmen & Gorgelwezens gepresenteerd, waarin kunstenares Katinka van Haren de Gorgelwezens uit de gedichten van Kees Buddingh’ tot leven brengt in een serie potlood- en pentekeningen.

Bij de presentatie bleek dat in het boek meer dan vijftien pagina’s niet in kleur maar in zwart-wit waren gedrukt. Het is de bedoeling dat eind mei de verbeterde versie beschikbaar komt.

Al snel werd onder de aanwezigen gespeculeerd over de toekomstige verzamelwaarde van deze ‘misdrukken’.

Buitenexpositie – Bij het Natuur- en Milieucentrum Weizigt, waar de boekpresentatie plaats vond, zijn in de buitenruimte een dertiental panelen opgesteld met uitvergrote pagina’s uit het boek met daarop een gorgelrijm en de bijbehorende tekening. Deze buitenexpositie is te zien tot 14 november 2011.

 

 

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *