Vernieuwde website bij HES & DE GRAAF Publishers

logo-Hes&DeGraafUitgeverij HES & DE GRAAF Publishers in Houten publiceren veel boeken op het gebied van boekgeschiedenis en bibliografie. Dit zijn over het algemeen Engelstalige wetenschappelijke werken, maar ook treffen we daar bv aan Het verzamelen van boeken, een handleiding geschreven door J.P. Buijnster. Ook de serie Uit de wereld van het boek, van H. de la Fontaine Verwey, uit 1976 is bij deze uitgever nog steeds leverbaar.

Ook is dit uitgevershuis verantwoordelijk voor een schitterende facsimileuitgave van de ‘Atlas Blaeu-Van der Hem’ (zie Boekendingen).

De website van HES & DE GRAAF heeft een grondige opknapbeurt gekregen en is het zeker waard om eens te bezoeken. Een van de verbeteringen is de mogelijkheid om je te abonneren op RSS-feeds, waardoor je makkelijk op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *