‘Net Niet Verschenen Boeken’ – uitgekozen door Gummbah

Gummbah
Net Niet Verschenen Boeken

Uitgeverij De Harmonie, september 2010

paperback, 207 pagina’s, 23 x 17 cm
ISBN 9789061699545, verkoopprijs € 29,90

te koop bij bol.com

Naar schatting liggen er wereldwijd een miljoen net niet verschenen boeken opgeslagen, die uitsluitend bestaan in dummy-vorm. Gummbah is al jaren geïnteresseerd in deze weeskinderen van het boekenvak en geeft sinds 1985 lichtbeeldlezingen waarbij hij via klassiekers als ‘Een lelijke homo heeft geen reet aan zijn kont’, ‘Op het kerkhof der waanzin waaien winden het hardst’ en ‘Borduren met gebalde vuisten’ een indruk geeft van de vaak bizarre wereld van het onverschenen boek. Deze verzameling is een volstrekt willekeurige, maar ruime keuze uit fragmenten, passages en flapteksten, die beslist voor het nageslacht behouden moeten blijven.

Aandacht voor dit boek bij…

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *