Prof. dr. P.J. Buijnsters vertelt over ‘Geschiedenis van de Nederlandse bibliofilie’ – Deventer, 2 juni 2010

Op woensdagmiddag 2 juni 2010 vertelt prof. dr. P.J. Buijnsters over zijn boek Geschiedenis van de Nederlandse bibliofilie dat in april verscheen. Na de lezing zijn exemplaren van dit boek en van zijn boek ‘Geschiedenis van het Nederlandse antiquariaat’ te koop. Ook bestaat de mogelijkheid om deze boeken door de auteur te laten signeren.

De lezing vindt plaats tijdens de jaarvergadering van de Vereniging van Vrienden van de Athenaeumbibliotheek, die om 15.30 uur start in de HBO-zaal van de bibliotheek, aan het Klooster 12 te Deventer. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Website Deventer Boekenstad

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *