Het Grote Willem Frederik Hermans Boek

Baartse-Hermans-2010Dirk Baartse, Bob Polak (red.)
Het Grote Willem Frederik Hermans Boek

Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar, maart 2010

paperback met flappen, 336 pagina’s, 24 x 17 cm
ISBN 9789038893129, verkoopprijs van € 34,90 voor € 16,99

bestel

In maart 2008 publiceerde Hermans-magazine een unieke canon: wat iedereen moet weten over Willem Frederik Hermans. Deze canon is het uitgangspunt voor Het Grote Willem Frederik Hermans Boek.

Hermans-magazine is gespecialiseerd in het zoeken en vinden van de werkelijkheid achter de fictie in het werk van Hermans. Daarnaast staat de literatuurgeschiedenis centraal. Ten slotte zijn redacteuren Dirk Baartse en Bob Polak en vaste medewerker Rob Delvigne grootmeesters in het vergaren en ordenen van biografische informatie over Willem Frederik Hermans.

Het boek is royaal voorzien van zwart-witfoto’s en documenten en is daarmee op te vatten als een vervolmaking van de door Hermans zelf samengestelde Fotobiografie (1966). (Hans Renders)

Over het boek…

Related Posts with Thumbnails

2 Replies to “Het Grote Willem Frederik Hermans Boek”

  1. Verschijnt er ook een elektronische uitgave van Het Grote Willem Frederik Hermans boek? De vormvastheid van de Nederlandse uitgevers kennende lijkt me dit ijdele hoop.

  2. ja, uitgeverij nijgh & van ditmar brengt ook een elektronische uitgave uit van ‘het grote willem frederik hermans boek’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *